Jom Buat link exchange



Jom rakan2 blogger sekalian kita tukar2 link.
Apakah kelebihan link exchage ni
------------------------------------
1) Korang dapat tingkatkan traffic blog korang
2) Korang dapat tingkatkan jumlah link dalam rangking alexa (Backlink)
3) Memudahkan korang untuk blogwalking
4) Mengeratkan komuniti blogger2
5) Bergerak dalam satu kumpulan.

Syarat-syarat
--------------------------------
1) Follow blog Sehinggit http://sehinggit.blogspot.com, Lepas follow nnti admin follow balik K :)
2) Letakkan URL blog ini (http://sehinggit.blogspot.com/) di blog korang, xkisah la nak letak kat mana2 pon, asalkan buat link ke blog ini.
3) Satu tambahan lagi..klau korang rajin boleh like page sehinggit www.fb.me/SehinggitMedia (xwajib)..

Ok, thats all syarat2 untuk link exchange. xsusah kan?
tinggalkan komen kat bawah berserta URL blog korang, nnti admin letakkan blog korang tu dalam blog admin ni OK..




Tak kan BACA jer KOMEN la Sikit..!!!

17 Responses to "Jom Buat link exchange"

  1. Moh Ler tgok hehe
    http://tgokjum.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://chentahatinarissa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://alwanixoxo95.blogspot.com/
    dah follow blog ni skali. :)

    ReplyDelete
  4. http://aiensahaja.blogspot.com

    keep in touch :)

    btw ,tOlong la buang captcha word tuuh T.T .HEKHEK :P

    ReplyDelete
  5. join juga..http://shidie99.blogspot.com/
    n done follow sini juga..:)

    ReplyDelete
  6. nak join juga boleh kan..;)

    ReplyDelete
  7. already following ur blog..visit mine k..
    http://kurasakulihatkudengar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hi assalamualaikum semua.
    meh la join blog saya :
    http://ihaveadreamkathy.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  9. Salam semua..
    Saya dah follow dan dah tambah dlm My SUPER Bloglist dkt homepage.
    Sila review di http://ohgosip-artis.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam..sy dh follow, dah letak link bloglis kat sidebar n dan like page..tq

    ReplyDelete
  11. exchange link ok? haha. http://www.terapinoetik.com

    ReplyDelete
  12. Saya dah add kat BLOGLIST, mohon perkara sama.. :)

    Jemputan juga buat rakan2 blogger yang lain.

    http://sentiasapanas.blogspot.com/p/tukar-link.html

    ReplyDelete
  13. done...

    http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. kalau nak tukar2 bloglist leh tak?

    www.puteraizman.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putera izman..done! awk dah msuk dlm bloglist sy.. :)

      Delete
  15. Salam admin, mohon linkkan blog saya ini, http://nukeufo89.blogspot.com ke dalam senarai bloglist admin. Diharap admin sudi memperkenankan permohonan saya. Saya sudah letakkan link blog admin ke dalam 'Senarai Blog Rakan' dalam sidebar blog saya berserta follow blog admin. Saya mahu memajukan pemikiran masyarakat menerusi pendedahan agama dan motivasi untuk kesedaran sejagat. Terima kasih.

    ReplyDelete

Jom Follow

Blog Terbaik

Follow on NetworkedBlogs