Jom Buat link exchange


Jom rakan2 blogger sekalian kita tukar2 link.
Apakah kelebihan link exchage ni
------------------------------------
1) Korang dapat tingkatkan traffic blog korang
2) Korang dapat tingkatkan jumlah link dalam rangking alexa (Backlink)
3) Memudahkan korang untuk blogwalking
4) Mengeratkan komuniti blogger2
5) Bergerak dalam satu kumpulan.

Syarat-syarat
--------------------------------
1) Follow blog Sehinggit http://sehinggit.blogspot.com, Lepas follow nnti admin follow balik K :)
2) Letakkan URL blog ini (http://sehinggit.blogspot.com/) di blog korang, xkisah la nak letak kat mana2 pon, asalkan buat link ke blog ini.
3) Satu tambahan lagi..klau korang rajin boleh like page sehinggit www.fb.me/SehinggitMedia (xwajib)..

Ok, thats all syarat2 untuk link exchange. xsusah kan?
tinggalkan komen kat bawah berserta URL blog korang, nnti admin letakkan blog korang tu dalam blog admin ni OK..

{ 17 comments.. read them below or add one }

Manusia Biasa Manusia Biasa 14 Mei 2012 6:34 PG
Moh Ler tgok hehe
http://tgokjum.blogspot.com
narissa nasron narissa nasron 14 Mei 2012 10:29 PTG
http://chentahatinarissa.blogspot.com/
Ika Ika 14 Mei 2012 11:10 PTG
http://alwanixoxo95.blogspot.com/
dah follow blog ni skali. :)
Aien Najib Aien Najib 15 Mei 2012 2:25 PTG
http://aiensahaja.blogspot.com

keep in touch :)

btw ,tOlong la buang captcha word tuuh T.T .HEKHEK :P
rashidi damanhuri rashidi damanhuri 15 Mei 2012 8:14 PTG
join juga..http://shidie99.blogspot.com/
n done follow sini juga..:)
duan duan 24 Mei 2012 10:25 PG
nak join juga boleh kan..;)
Tanpa NamaTanpa Nama 31 Mei 2012 9:58 PTG
already following ur blog..visit mine k..
http://kurasakulihatkudengar.blogspot.com/
SITI KHADIJAH SITI KHADIJAH 29 Julai 2012 9:11 PTG
Hi assalamualaikum semua.
meh la join blog saya :
http://ihaveadreamkathy.blogspot.com/

:)
Jawatan Kosong Terkini Jawatan Kosong Terkini 20 Disember 2012 2:59 PG
Salam semua..
Saya dah follow dan dah tambah dlm My SUPER Bloglist dkt homepage.
Sila review di http://ohgosip-artis.blogspot.com

zul zul 22 Disember 2012 2:00 PTG
Salam..sy dh follow, dah letak link bloglis kat sidebar n dan like page..tq
Amirul Ramli Amirul Ramli 22 Disember 2012 3:23 PTG
exchange link ok? haha. http://www.terapinoetik.com
Admin Admin 27 Disember 2012 12:16 PTG
Saya dah add kat BLOGLIST, mohon perkara sama.. :)

Jemputan juga buat rakan2 blogger yang lain.

http://sentiasapanas.blogspot.com/p/tukar-link.html
anak jati temerloh anak jati temerloh 19 Januari 2013 5:38 PTG
done...

http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/
putera izman putera izman 22 Januari 2013 10:59 PTG
kalau nak tukar2 bloglist leh tak?

www.puteraizman.com
Encik Sehinggit Encik Sehinggit 23 Januari 2013 12:29 PG
Putera izman..done! awk dah msuk dlm bloglist sy.. :)
Ummar Farouk Ummar Farouk 1 April 2013 12:29 PTG
Salam admin, mohon linkkan blog saya ini, http://nukeufo89.blogspot.com ke dalam senarai bloglist admin. Diharap admin sudi memperkenankan permohonan saya. Saya sudah letakkan link blog admin ke dalam 'Senarai Blog Rakan' dalam sidebar blog saya berserta follow blog admin. Saya mahu memajukan pemikiran masyarakat menerusi pendedahan agama dan motivasi untuk kesedaran sejagat. Terima kasih.