Header Ads

Kerana sudah terlanjur (18++)Gambar hiasan sahaja...

Razak pergi ke sebuah restoran kegemarannya dan memesan ayam panggang seekor..Beberapa minit kemudian pesanannya sampai… Tapi sedang dia menikmatinya makanannya.. pelayan yang lain menghampirinya dan berkata..

“Maaf, Encik… Itu sebenarnya pesanan lelaki yang ada di sana itu. Dan ini merupakan stok ayam terakhir yang kami ada… Maaf ya Encik.” 

Razak menoleh ke arah lelaki yang ditunjuk, ternyata badannya besar dan gagah.. lalu berkata,”Kerana terlanjur sudah makan sedikit..jadi ayam ini milik saya. lagi pun saya juga membayarnya.”

Sementara si pelayan restoran nampak kebingungan, lelaki gagah tadi dengan wajah marah sambil membawa pisau menghampiri Razak.

“Hai budak.. jangan sentuh lagi..!! Apapun yang akan engkau lakukan terhadap ayam itu akan aku lakukan juga terhadap engkau. Kalau kau potong kakinya, aku akan potong kaki engkau. Kalau engkau potong perutnya, aku akan potong juga perutmu. Pendek cerita.. apapun yang engkau lakukan, akan aku lakukan juga pada engkau.”

Razak terdiam beberapa minit.. lalu perlahan-lahan dengan penuh sopan nya dia mengangkat ayam itu, membawa ke mulutnya dan menjilat bontot ayam tersebut…

p/s : Asal tajuk panas sikit jer...laju ehhh


loading...
Loading...

7 ulasan:

  1. Sampah apakah ini??

    BalasPadam
  2. aik??? xkan xfhm lawak nie... dh org yg marah 2 akan wat pe razak wat kat ayam 2... then razak jilat punggung ayam tu means org yg marah 2 akan jilat punggung razak la..hehe

    BalasPadam
  3. yang tak faham tu maknanya otak masih cetek dan belum akil baligh kot..huhuhuhu (gurau jer!!)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.