Gempar! Ustaz Azhar Idrus Like Status Joyah K-Pop


Tahukah Korang menggedik tak semestinya dari segi gaya dan suara, malah dari status facebook pun korang mampu menggedik.

Tapi kalau korang rasa nak kena lempang 40 das try la tulis status FB camni




fuyooo...Ustaz Azhar Like tu...


p/s : hehehhe..gurau jek..jgn marah.!!

5 comments.. read them below or add one

Boyz_ed Boyz_ed 30 Disember 2012 3:09 PTG
Haha , setakat macam tu.. Aku pun pandai edit.. Ngehehe.. Regards from Boyz_ed at boyz-ed.com . :)
Tanpa NamaTanpa Nama 5 Januari 2013 1:03 PTG
NI BLOG PALING BODOH PERNAH AKU TER-KLIK
Tanpa NamaTanpa Nama 6 Januari 2013 6:41 PTG
hahahhaa..ni lah komen paling lawak bodoh pernah aku terbaca..mmg blog ni mcm haram..wkwkwk..dah tahu bodoh,asal klik?sah2 kau yg bodoh..hahaha
B boy chilo B boy chilo 8 Januari 2013 12:06 PG
TIITTEEWWW NAAKKK KOMMENNN DUUUDAAAKKK... *gedik seketika*