Gempar! Ustaz Azhar Idrus Like Status Joyah K-Pop


Tahukah Korang menggedik tak semestinya dari segi gaya dan suara, malah dari status facebook pun korang mampu menggedik.

Tapi kalau korang rasa nak kena lempang 40 das try la tulis status FB camni




fuyooo...Ustaz Azhar Like tu...


p/s : hehehhe..gurau jek..jgn marah.!!

5 Responses to "Gempar! Ustaz Azhar Idrus Like Status Joyah K-Pop"

  1. Haha , setakat macam tu.. Aku pun pandai edit.. Ngehehe.. Regards from Boyz_ed at boyz-ed.com . :)

    ReplyDelete
  2. NI BLOG PALING BODOH PERNAH AKU TER-KLIK

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa..ni lah komen paling lawak bodoh pernah aku terbaca..mmg blog ni mcm haram..wkwkwk..dah tahu bodoh,asal klik?sah2 kau yg bodoh..hahaha

      Delete
  3. TIITTEEWWW NAAKKK KOMMENNN DUUUDAAAKKK... *gedik seketika*

    ReplyDelete