Kisah Malam Pertama Milah dan Dollah



Maka berpesanlah mak si milah kepada anaknya, "Milah, bila hang kahwin nanti bila time malam pertama tu hang hati-hati sikit sebab mak dengaq maknya si Dollah tu dulu mati sebab bapak dia punya sebesaq kepala lutut. So, mak takut jugak kot-kot la si Dollah tu nurun ikut pak dia " .

Maka si milah pun ngangguk laaa. Dalam pada tu jugak..bapaknya si Dollah pun tak lupa bagi peringatan pada anak dia.."Dollah......bila hang kawin ngan Milah nanti... time malam pertama tuh hang kena jaga-jaga sikit... bukan pasai apa...pak dengaq pak  nya si Milah tu dulu mati sebab mak dia punya bergigi. Takut-takut lak si Milah tu nurun mak dia.

Terkejut beruk si Dollah..Anyway...Dollah pun ahah je la...Diringkaskan cerita......kawin la Milah ngan Dolah.Time malam nak tidur pun tiba... Duk..dak..duk...dak... kedua pengantin tu bila lampu dah padam...ye la... teringatkan pesanan mak ngan bapak dorang. Tapi diaorang buat-buat cool je..... macam tak de apa-apa.

Masa tidur tu Milah pakai baju tidur yg paling seksi sekali pernah dibelinya. Jarang habih..... Dolah pun apa lagi..terliuq la...tapi bila cuba nak bukak step je.. dia teringat pesanan bapak dia. Dolah pun dapat idea nak hulur lutut dia... kot-kot la betul bergigi si milah punya... selamat sikit...

Si Milah pun dapat idea jugak nak sua mulut dia... ye la..kot-kot betul besaq kepala lutut...selamat sikit sebab dia boleh gigit. Bila bertemu je gigi si Milah ngan lutut si Dollah...apalagi...dua-dua terkejut beruk lagi..       Dollah terus lari balik rumah dia bagi tau bapak dia.."pakkk....betulla si Milah punya bergigi pakkk". Si Milah pun cam tu gak...balik habaq kat mak dia. 

Tapi pak si Dollah tak puas hati . Diaorang pun pi rumah Milah nak buat spot check. Masa tu Milah tengah mandi. Dollah ngan bapaknya pun terus je tolak pintu bilik air si Milah. Apalagi...terkejut la si Milah yg tengah mandi telanjang tu...

Dengan tak berlengah lagi dia terus je capai pokok kangkong yg hidup subuq kat longkang bilik air dia tuh untuk tutup anu dia...Bapak Dollah pun....bila nampak je...apalagi.....terus jerit.......

"HAH!! TUUU DIA.....MAKAN KANGKONG PULAK DAH!!!!!

p/s : hang kalau xgelak memang hati batu la...

9 Responses to "Kisah Malam Pertama Milah dan Dollah"

  1. xgelak pun.. sbb xlawak mana pun.. cehh!

    ReplyDelete
  2. ha tau takpe. tak lawak pun. sebab loghat bahasa mungkin...

    ReplyDelete
  3. xphm ahh cter ni...last2 tu tah ape2...tp y mula2 tu oke ahh

    ReplyDelete
  4. kan milah tu punya ada gigi, dia terkejut kena sergah dia sumbat kangkong kat dia punya tu. itu pun slow tak dapat tangkap.

    bapak dia igt anu milah tu makan kangkong la pulak.

    -harra-

    ReplyDelete
  5. idiot... nothing to laugh

    ReplyDelete
  6. kalau x gelak mmg bodo la org tu..hahaha..aku igt org atas ni semua xde perasaan..hahaha

    ReplyDelete
  7. anda yg diatas diatas dan diatas.. anda bangang!!

    ReplyDelete
  8. da lapuk da citer ni..hmmm

    ReplyDelete
  9. yg xgelak sbb xphm bahasa. ak yg mmbaca dlm kegelapan tergelak tanpa stim.sekian

    ReplyDelete

Jom Follow

Site Info

Recent Comments Widget