Lawak anak pak pandir tertinggal handphone



Nak dijadikan cerita, anak pak pandir ni bekerja di luar negeri. Pada satu hari dia pulang ke rumah untuk bertemu pak pandir dan mak andeh. Keesokan harinya si anak ni terpaksa pulang semula ke negeri tempat dia bekerja kerana ada emergency call dari bos dia. Kerana terlalu bergegas untuk pulang, si anak ni tertinggal le handphone dia.

Mak andeh : " Ayahnya, anak kite tertinggal handphone dia ".

Pak pandir : " Abis tu awak nak saya wat ape? "

Mak andeh : " Takde la, masalahnye saya da mesej anak kite, saya da bagitau handphone die tertinggal. Tapi dia tak balas pun mesej ".

Denga selambanya pak pandir menjawab.

Pak pandir : Mengeluh." Awak ni ****h ke bengap, kalu awak da mesej dia tak balas, cuba la call dia!!!"

0 Response to "Lawak anak pak pandir tertinggal handphone"

Post a Comment