Padah Lakonan Ghairah Remaja di Facebook




Tergoda dengan pujuk rayu dan 'lakonan' ghairah gadis dikenalinya melalui Internet, seorang lelaki malu besar apabila aksi dia berbogel yang dirakam gadis itu dimuat naik ke laman Youtube.

Tidak cukup dengan itu, dia turut kerugian RM800 apabila gadis terbabit yang dipercayai warga Filipina meminta wang berkenaan jika mahu video bogel itu ditarik semula.

Mangsa, penuntut sebuah institusi pengajian tinggi di Kedah yang mahu dikenali sebagai Shahir, 27, berkata, dia mengenali gadis itu awal Julai lalu di laman sosial Tagged sebelum berhubung secara lebih rapat melalui facebook (FB).

Katanya, sewaktu awal perkenalan mereka, gadis berusia 19 tahun yang menggelarkan dirinya sebagai Kimoto Misaka berasal dari Jepun hanya berbual dengannya melalui FB sebelum semakin berani berhubung menerusi kamera web menggunakan Skype.

Menurutnya, selepas beberapa hari menjalinkan hubungan melalui panggilan video Skype, gadis itu mengajaknya berbogel dengan dia terlebih dulu memulakan aksi berahinya.



Tak kan BACA jer KOMEN la Sikit..!!!

3 Responses to "Padah Lakonan Ghairah Remaja di Facebook"

  1. Wakakaa padan muke beliau sape kemarok sex sgt kah3 kalo nak tau sbena ny popuan filipina la yg pling licik sekali d dunia haha kan dah kene , shahir? Padan ngan muka engko kih3

    ReplyDelete

Jom Follow

Blog Terbaik

Follow on NetworkedBlogs