Perempuan cantik VS Perempuan tak cantik!



Kalau perempuan cantik pendiam lelaki akan kata : wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam Lelaki akan kata : tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm TUT!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

p/s : heheh..betul ke...just 4 fun... :)

3 Responses to "Perempuan cantik VS Perempuan tak cantik!"