Sebab Apa Aku benci? Sebab diorang Berak tak Basuh



Aku tak faham kenapa umat islam terlampau gila-gilakan orang kafir yang pengotor macam pelakon/penyanyi korea-pop jepun-pop..

Sebab apa aku cakap diorang pengotor?

SEBAB DIORANG BERAK TAK BASUH!

Tandas laki kt mana-mana pun mesti ada mangkuk kencing berdiri...habis semua orang islam yang jahil-jahil pakat kencing berdiri, lepas kencing terus tutup zip, basuh pun tak...rambut sikat dah macam orang korea, baju bukan main lagi hebat dengan jaket macho, seluar jin dia season2 sampai jin tak pakai seluar..hensem and macho habislah..

Wallahi kencing tak basuh, menyampah betul aku bila aku pergi luar negara macam singapore,africa,china,india aku terpaksa usung air dalam botol air mineral sebab dalam tandas awam diorang tak de paip air...diorang sume kesat bontot pakai tisu tandas je...makhluk2 tak da tamadun macam tu pulak yang umat islam jadi hamba menyembah budaya budaya jijik diorang....

Yang lebih menyampahnya..sekarang kat airport malaysia pun dua tiga kali gak aku termasuk tandas yang tak de paip...kat lcct,kat klia.....

Apa punya tak senonoh lah orang malaysia ni terlampau agungkan orang kafir ni? Makhluk2 yg takde tamadun macam tu pulak yang umat islam jadi hamba menyembah budaya budaya jijik diorang..

Dah la Gambar profil k-pop, cover photo k-pop, wallpaper hensed k-pop..habis semua dlm kepale otak dia k-pop..

kdg2 ade jgk sampai tidur lewat mlm sbb duk ngendap ke leptop tgk klip video2 korea dlm youtube atau drama2 korea ni..alaaahaii,

Laki-laki camtu pulak pompuan-pompuan dok kejar..

"fuyyooo cute giler nye mamat tu!!"
"waaa hensemmm..oooseemmm..!!"

Yang kejar tu cacat otak kuasa 2 atau dalam bahasa inggerisnya "brain failure the power of two"...

Sape yg makan cili, dialah yg terasa pedas nya..sape tk makan, dia tk rase pedas ~,~

Akhir kata dari aku...PHUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII........

Yang kejar tu cacat otak kuasa 2 atau dalam bahasa inggerisnya "brain failure the power of two"...

Note : NABI DAH PESAN YANG RAMAI MASUK NERAKA SEBAB TANDAS..KENCING DAN NAJIS YANG TAK DIJAGA...JANGAN MAIN MAIN LAH!!!

{ 7 comments.. read them below or add one }

wan hayden wan hayden 28 Disember 2012 1:06 PG
Betul2..gua sokong 300%...sy prnah pi luar negara...rasa nk muntah bila msuk tandas diorang...dah ler kaki org sebelah bleh nmpak...cehh...!!harap kulit jer putih..tpi pengotor...
Encik Sehinggit Encik Sehinggit 28 Disember 2012 1:57 PG
Tu la pasal...mcm mana diorang boleh hidup...ahhaha
anonymous anonymous 31 Disember 2012 5:45 PTG
msa 1st time msuk s'pore hri tu, nk trkucil. skali tgk toilet xde air. nsib baik ada bwk wet tisu. 2 pun x puas lap. heee... apa nk jdi zmn skrg!
Tanpa NamaTanpa Nama 4 Januari 2013 10:31 PTG
semua msti bace bende nih...kalo dorang dah bace,baik dorang pikir-pikirkan sebab artis yang diminati menjadi seorang yang pengotor....
Tanpa NamaTanpa Nama 23 Januari 2013 1:23 PG
takkan pompuan pun sma...takkan dorang tak cuci tuuut dorang?? adesss syg nye rupa.
Nico Bellic Nico Bellic 21 Februari 2013 8:40 PTG
anak jin wo. pengotor !!

visit my blog

themafiacyber.blogspot.com
Hamidi Fizie Bin Ahmad Hamidi Fizie Bin Ahmad 24 Ogos 2013 5:02 PTG
kena hormat cara mereka istinjak sunnah nabi istinjak ade beberapa seperti daun,tiga biji batu dan air,tisu pun salah satu alat istinjak..kalau kencing tu itu dia punya hal la,dah namapun bukan muslim...jangan la sibuk nak hina2 mereka ko yakin ke semua orang korea,barat,jepun tu non muslim?ade ko ambik tau mereka2 yg beragama islam?phuii...ko ingat islam tu untuk bangsa melayu je ke?sedarlah diri dulu keturunan melayu tu beragama hindu buddha