Video Wanita Bunuh Diri Kerana Kerap Masturbasi

Ini adalah kisah benar mengenai wanita bernama Gretchen Molannen, 39 dari Amerika Syarikat yang  Menderita penyakit masalah rangsangan seksual secara berterusan atau Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD). 

Dia mengalami rangsangan yang sebenarnya tidak memberikan nikmat kerana berlaku sepanjang masa. Hanya badan yang terangsang, tetapi psikologinya tidak.


Gretchen pernah klimaks sebanyak 50 kali secara berterusan. Keadaan itu menjadi beban dan penyiksaan ke atas dirinya. Salah satu cara untuk mengatasi masalah itu ialah dengan melakukan masturbasi atau melancap selama beberapa jam sehari, adakalanya sehingga puluhan kali sehari.

Perbuatan itu menyebabkan dia lebih banyak menghabiskan masa di bilik air tempat berkerja dari melakukan kerja sebenar. Akhirnya dia terpaksa berhenti kerja. Namun itu juga bukan jalan keluar bagi dirinya. Masalah PGAD tidak pernah reda. Dia secara berterusan terangsang.

Jalan keluar yang ditemui Gretchen adalah dengan membunuh dirinya!

Yea…selama 16 tahun dia tertekan dengan keadaan fisiologi dirinya sehingga dia mengambil keputusan untuk mencari jalan keluar dengan menamatkan riwayatnya minggu lalu. Ia berlaku sehari selepas kisah PGAD dirinya disiarkan secara online oleh sebuah media, Tampa Bay Times.

Dia menangis ketika menceritakan beban sakitnya itu. Dia juga berharap, pendedahan yang dilakukannya itu akan merintas jalan kepada lebih banyak kajian dilakukan terhadap PGAD kerana dia yakin ramai wanita yang tidak memahami penyakit berkenaan dan menderita dalam senyap.

Gretchen juga berharap agar masyarakat terutama kaum lelaki akan lebih memahami permasalah itu jika mereka bertemu teman yang mempunyai masalah demikian. “Lelaki tidak faham masalah ini,” katanya dalam temuramah berkenaan. Artikel Asal : http://www.gempak.org/

2 comments.. read them below or add one

Tanpa NamaTanpa Nama 13 Disember 2012 12:50 PG
makanya iman perlu ada untuk membentengi diri daripada hasutan dan godaan syaitan. apabila nafsu menguasai diri, maka senanglah syaiton mendekati kita.
Tanpa NamaTanpa Nama 10 Februari 2013 10:34 PG
bestnya kalau bini aku macam ni..
bini aku macam mayat je kalau make love..
suara apa tak da..
bila belum habis dier dah jerit
'cepatlah sayang nak lipat baju lagi!!'