Jom Buat link exchange



Jom rakan2 blogger sekalian kita tukar2 link.
Apakah kelebihan link exchage ni
------------------------------------
1) Korang dapat tingkatkan traffic blog korang
2) Korang dapat tingkatkan jumlah link dalam rangking alexa (Backlink)
3) Memudahkan korang untuk blogwalking
4) Mengeratkan komuniti blogger2
5) Bergerak dalam satu kumpulan.

Syarat-syarat
--------------------------------
1) Follow blog Sehinggit http://sehinggit.blogspot.com, Lepas follow nnti admin follow balik K :)
2) Letakkan URL blog ini (http://sehinggit.blogspot.com/) di blog korang, xkisah la nak letak kat mana2 pon, asalkan buat link ke blog ini.
3) Satu tambahan lagi..klau korang rajin boleh like page sehinggit www.fb.me/SehinggitMedia (xwajib)..

Ok, thats all syarat2 untuk link exchange. xsusah kan?
tinggalkan komen kat bawah berserta URL blog korang, nnti admin letakkan blog korang tu dalam blog admin ni OK..

Jom Follow

Site Info

Recent Comments Widget