Betul ke Jawab Survey Boleh dapat Duit?


Hahah. Tajuk aku kali ni betul ke jawab survey boleh dapat duit? jawapannya ialah Ya, memang betul dengan jawab survey je anda boleh menjana pendapatan sehingga RM1-RM20 untuk satu survey. WOW Teruja aku....


Apa itu Survey? Ok pernah tak masa kecil2 dulu ada sorang dua akak@abg yg comel n cute dtg rumah korang tanya..."mak ada dik?" abang nak buat bancian skit..so korang pon panggil la mak korang kan! "mak ada akak tomei dtg la mak"...n apa akak tu akan buat? dia akn tanya macam-macam soalan kepada mak korang. ha itulah survey! tapi tu dulu, sekarang lain, semua dah online. korang jawab jer survey apa yg dia tanya dan paling penting dapat bayaran lagi.

* Jawab 2 Survey dalam sehari  = RM20x2 = RM40/Day.

Fuh. Sambil berblog+layan FB korang boleh dapat puluhan ringgit sehari dengan jawab survey. Ok betul tak Ni???

Eh betul la, ok ini namanya program iPanel. Pernah dengar? 

Sedikit info :
  1. Syarikat iPanel ialah yang kukuh sejak tahun 2004.
  2. Telah dibuka peluang 3 tahun yang lalu untuk warga Malaysia
  3. Membayar dengan payout serendah RM5 terus ke akaun anda.
  4. Telah terdapat lebih dari 1400 bukti pembayaran dibuat & sangat telus.
  5. Bonus dibayar setiap minggu.
  6. Apa yang pasti TIDAK perlu modal $$$ untuk menyertainya.. DAFTAR FREE!!
Eh betul ke PERCUMA? Ya memang percuma
  1. Tidak Perlu keluar Modal Sesen pun
  2. Tidak Perlu Cari Downline
  3. Tidak Perlu Promosi-Promosi-Promosi! nak tag2 kat wall la..xperlu semua tu
  4. Tidak Perlu Kacau Orang 
  5. Bonus dibayar 24 jam hingga 7 hari
  6. Minimum Cashout yang Sangat Rendah(RM5)
So, Cite jer lebih ko ni! habis macam mana nak daftar?
  1. OK, first daftar di SINI. (bonus RM0.50 first time daftar + Bonus login harian)
  2. Isi borang apa yg patut
  3. Dan check email korang untuk buat pengesahan...DONE!
  4. Korang dah boleh start jawab survey yg ada dalam tu.
  5. so, selamat bersurvey...
Bukti Aku berjaya dapat Bayaran :


So, Jom Join Sekarang --> http://goo.gl/c63LB




Tak kan BACA jer KOMEN la Sikit..!!!

9 Responses to "Betul ke Jawab Survey Boleh dapat Duit?"

  1. aku percaya mmg buat survey boleh dpt duit.. http://www.cashcrate.com/4213117 bro pernah buat servay dkt sini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl ke? Blh cte scra rgkas? Mcm b.mnat.

      Delete
  2. mane ade smpai rm20.. habis2 rm5 je 1 survey

    ReplyDelete
  3. Ya..memang betul boleh tambah duit poket jwb survey ini..dah hampir 3 tahun ukut ipanel..tapi tak pernah lah dpt survey yg berharga tinggi smpai RM20 utk satu survey..Encik Shinggit pernah dapat tak?? mesti servei tu gempak..

    ReplyDelete
  4. camne nak daptkan kod id unik encik sehinggit

    ReplyDelete
  5. kod id unit tuh rekaan kira sndri ke?

    ReplyDelete
  6. Aku penguna ipanel tegar..korang bole tgk blog aku tuk tgk bukti ipanel ni tak tipu.tgk http://surveyonlinepaid.blogspot.com

    ReplyDelete

.......


Jom Follow

Blog Terbaik

Follow on NetworkedBlogs