Header Ads

Kantoi Intai Isteri Jiran

Alor Gajah: Seorang lelaki dipercayai menggunakan helah memasang perangkap ayam hutan di sekitar rumah jirannya bagi membolehkan dia mengendap isteri jirannya dalam kejadian di Durian Tunggal, di sini, pagi semalam.

Lelaki berusia 46 tahun itu dikatakan memasang perangkap ayam hutan kira-kira jam 1 pagi sebelum datang semula jam 7.30 pagi bagi mengambil perangkap berkenaan sambil menghendap isteri jirannya yang bersiap ke tempat kerja. 

Perbuatan lelaki terbabit terbongkar selepas kegiatannya disedari suami wanita itu yang baru pulang dari kerja kira-kira jam 7.30 pagi menyebabkan berlaku pergaduhan. 

Suami wanita berkenaan, Mazlan Abdul Rahim, 28, mendakwa dia yang baru pulang dari bekerja di sebuah kilang terserempak dengan lelaki itu berlegar di kawasan rumahnya.

Malah katanya, dia dihubungi isteri memberitahu terdengar bunyi tapak kaki orang berjalan di tepi rumah beberapa jam sebelum itu. - Harian Metro


loading...
Loading...

2 ulasan:

  1. Selamat datang ke sini untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini tidak akan dapat melihat wajah itu adalah satu perkara yang tidak pernah terfikir

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.