Header Ads

AKHIRNYA...Shah Slam Buka Rahsia Bongkar Sikap Zamani Yang Sebenar!
KES penangkapan penyanyi Zamani yang terlibat dalam penyalahgunaan dadah baru-baru ini sememangnya menggemparkan industri hiburan.

Apatah lagi kontroversi yang timbul berhubung videonya yang sedang menyanyi lagu Gerimis Mengundang ketika di dalam lokap menjadi viral di media sosial hingga mengundang simpati rakyat Malaysia.

Sementara itu, tiba-tiba rakan Zamani yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan Slam tampil bercerita mengenai sikap terpuji penyanyi terkenal itu.
Kenyataan Shah Slam yang dikongsi di hari Jumaat yang mulia hari ini di laman sosial, Facebooknya mencuri tumpuan pelbagai pihak khususnya para netizen.

“Dia punya adap & sikap menghormati orang lain yang sangat tinggi dan sangat berhati-hati bila berbicara mengenai seseorang takut-takut tersalah kata.. walaupun dibelakang orang itu.”

Menurut Shah Slam, meskipun ramai pihak yang mengetahui kes penglibatan Zamani dalam penyalahgunaan dadah itu namun tidak ramai yang mengetahui sikap dan peribadi sebenar vokalis kumpulan Slam itu.

Malah, Shah atau nama sebenarnya Shah Nizam Bin Abdul Halim turut membuka rahsia perihal peribadi mulia rakannya, Zamani yang telah banyak mengajar dan pengubahnya menjadi insan yang lebih baik.

Pada masa yang sama, rata-rata peminat kumpulan Slam meluahkan turut perasaan simpati dan berdoa agar penyanyi itu pulih dari menjadi penagih dadah seterusnya memilih untuk membuka lembaran hidup yang baru.

Sama-sama kita doakan. – MYNEWSHUB.CCloading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.