Header Ads

KEJAM... Daging Budak MANGSA CULIK Dijual RM8 Sekarung !!!Kejam! Daging Budak Yang Diculik Dijual RM8 Sekarung | Suspek pembunuhan kanak-kanak yang menjadi korban pasangan suami isteri gila baru-baru ini mengaku menjual daging mangsa pembunuhan itu ke beberapa warung makan. Menurut suspek terbabit, daging manusia itu tidak dijual melalui skala runcit sebaliknya secara pukal. 

Gambar Hiasan

Ketua Komosi Nasional Perlindungan Kanak-kanak, Arist Merdeka Sirait berkata, selepas daging itu dilapah daripada tulang ia dimasukkan ke karung plastik dan dijual kepada pemilik kedai makan di sekitar Kota Perawang di Siak. “Suspek mengaku sekarung plastik boleh mencapai harga Rp30,000 (RM8).

Namun pemilik kedai makan itu tidak tahu mereka membeli daging manusia kerana dimaklumkan, ia adalah daging rusa,” katanya. Minggu lalu media melaporkan polis Riau menangkap sepasang suami isteri dan dua kenalan mereka yang menculik sebelum membunuh sehingga tujuh kanak-kanak. Polis mendapati pasangan suami isteri itu mencabui atau mellwat mangsa sebelum dibunuh. Pasangan itu kemudian berasma.ra sejurus selepas membunuh mangsa.

Dua pembantu mereka kemudian memotong badan mangsa sebelum sebahagiannya dibuang, manakala yang lain dijual kepada pemilik kedai makan. Arist berkata, aktiviti menjual daging kanak-kanak itu dilakukan sejak beberapa bulan lalu. “Jika pemilik warung bertanya mengapa mereka menjual ‘daging rusa’ itu, suspek berdalih kononnya untuk wang membaik pulih motosikal,” katanya. - Agensi

Sumber : http://om-fabulous.blogspot.com/
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.