Header Ads

GEMPAR! Fara Fauzana Dedahkan Teman Lelaki Kepada Umum? Siapakah..??
Jika anda perasan, penyampai radio popular ini sangat sukar malah sehabis boleh tidak mahu membuka kisah mengenai kehidupan peribadinya dan apa yang mengejutkan, melalu rancangan Melodi hari ini, Fara Fauzana mengakui bahawa dia kini sudah mempunyai teman lelaki.


Tidak berniat untuk mendedahkan gerangan siapakah teman lelakinya itu, Fara berharap agar peminat mendoakan yang terbaik untuknya.

“Saya sangat private perkara sebegini walaupun dengan kawan sendiri. Saya wanita Melayu dan Islam. Saya perlu jaga sedikit lebih. Saya juga lebih selesa untuk keep it to myself. Banyak hati yang saya perlu jaga, family, bestfriend”

“Setiap orang mahu impikan sesuatu yang baik. Saya harap anda boleh doakan yang terbaik untuk saya dan juga orang di luar sana,” ujarnya.

Kami ingat lagi, dua tahun lalu, Fara mengakui bahawa dia sudah menyiapkan rekaan kad jemputan perkahwinan walaupun ketika itu masih belum berpunya. Mungkin tidak lama lagi Fara sudah sampai masanya rekaan tersebut dicetak dan jangan lupa jemput kami.

Farau dikaitkan dengan Hairuddin Omar kita tunggu saja berita gembira darinya


Sumber : http://wow-bintang.blogspot.com/loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.