Header Ads

Dengan Bajet RM1800, Lelaki Ini Dapat Berjalan Sakan Di London.. Nak Tahu Bagaimana? Ini Caranya



 

London merupakan salah satu lokasi percutian impian abam. Tapi dengan kemelesetan ekonomi di negara kita ni menghalang abam untuk merealisasikan impian bercuti ke London. Best beb London, sebab bangunan-bangunan kat sana cantik dan unik. Lagi-lagi bagi korang yang gilakan bola sepak, London lah tempatnya.

Tapi bila kami dapat kiriman di inbox mengenai percutian lelaki ini ke London denga hanya RM4100 termasuk tiket penerbangan rasa macam nak kumpul duit ke sana pulak. Murah sangat tu beb sebab selalunya kami dengar kalau nak ke sana sekurang-kurangnya kena ada dalam RM5000-6000. Jom baca apa tips lelaki ni.

Eh macam mana pergi London jadi murah macam tu?





Ini jawapannya..




Anda bila lagi?



Stadium bola popular di sana





Sumber: Backpackers Buddies Malaysia (BBM)
Kredit: ohbulan.com



loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.