Header Ads

'Gaji Tak Sebesar Mana, Ada Hati Nak Layan Betina Lain!'





Lelaki ni kalau buat group WhatsApp, tak ada cerita lain. Nak post gambar-gambar betina entah dapat dari mana-mana. Lepas itu cakaplah buah dada besarlah, apalah. Padahal masing-masing sudah ada isteri.

Weh jantan! Kalau rasa isteri muka berkurap, pergi hantar isteri tu buat servis muka. Kalau isteri gemuk memboyak macam badak, pergi hantar servis kuruskan badan, sedut lemak ke apa. Kalau isteri tak tahu nak dress up, bawa isteri pergi shopping di tempat yang bagus sikit.

Kalau jenis berkira duit tu nak keluarkan untuk isteri sendiri, lebih baik tak payah berangan nak usha hadap betina-betina yang kononnya hot.

Saya naik menyampah tengok muka betina-betina entah dari mana menyemak dalam galeri telefon suami.

"Stupido!"

Kerja tak seberapa dan gaji pun tak seberapa, isteri seorang pun tak terbela, ada hati nak berbetina sana sini. Tak puas hati dengan saya cakap depan-depan!

Kredit: Kaki Share



loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.