‘Mudanya Baby Awak Seawal 51 Hari Dah Merokok’- Teguran Sinis Doktor Buat Ibu Bapa Ini Tersentak Kerana..



Seorang ibu risau sebab anaknya yang berusia beberapa 8 bulan mempunyai masalah kesihatan dan sering mengalami selesema, batuk berkahak dan susah bernafas. Ibu bapa mana yang tak risau bila anak sakit kan? Lepas tu mereka pun bawa anaknya ke hospital untuk lakukan pemeriksaan.

Tapi lama makin teruk pula jadinya, lalu mereka pun ambil keputusan untuk membawa anaknya terus ke emergency. Bila dah sampai sana, doktor yang bertanggungjawab melakukan pemeriksaan tu pun tanya soalan yang agak pelik.. Nak tahu apa? Haa.. Bagi husband korang yang kuat merokok tu baca kisah ni.

Anak sering selesema, batuk, sesak nafas..


Makin teruk, akhirnya pergi emergency dan selepas itu..


Kesan rokok pada bayi sangat bahaya.. Baca penjelasan doktor ni


‘Please jangan samakan anak orang lain dengan anak kita’


Sumber: FB Azyeen Shazriyani Samat
Kredit: Oh Bulan

0 comment... add one now