Header Ads

Viral Tikus Bersarang Dalam Timbunan Cili Kering Di Pasaraya Giant





KUALA LUMPUR 17 Okt. – Heboh hari ini di media sosial di mana seorang pengguna Facebook dengan nama Winnie Tan telah memuat naik gambar bekas cili kering yang di dalamnya kelihatan beberapa ekor tikus.

Status bergambar yang kemudian dimuat naik ke laman Facebook John Nenen itu telah dikongsi lebih 2,568 kali sejak dimuat naik pada kira-kira pukul 9 pagi tadi.

Status berkenaan menerima 651 komen di mana salah seorang pengguna Facebook, Omar Sharif menyatakan “Report polis ke, fomca ke.. Kena kencing tikus boleh maut ni.” manakala Juwita Mattasan pula berkata “Xkan nie….xde Kje tikus nak dok Kat cili tu….xtebakar badan tikus tu…pegang cili kering pun terase pedas.. .pembohong.”

Melalui laman Facebook itu, ia mendakwa tikus berkenaan bersarang dalam bekas cili kering di sebuah pasaraya terkemuka di Kuala Terengganu dan menurut John Nenen, Winnie Tan mendakwa terdapat kira-kira 10 ekor tikus dalam bekas berkenaan.




loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.