Header Ads

Perubahan Badan Aamir Khan Dari Hampir 100Kg ke Six Packs!



Antara legendary pelakon Hindustan yang bukan sahaja popular tetapi setiap kali lakonannya pasti meninggalkan kesan dan buat air mata kita mengalir terutama filem Mann, 3 Idiot, Ishq dan banyak lagi. Siapa lagi kalau bukan Aamir Khan.


Jadi pelakon ni nampak je senang, tetapi nak hayati watak tu sebenarnya susah. Apatah lagi nak betul-betul feel. Aamir Khan sanggup naikkan berat badan untuk jadi gemuk hingga cecah hampir 100 kg kemudian turunkan semula berat badan untuk dapatkan six pack! Itu ambil masa berbulan-bulan tau.

Korang tengok sendiri video kat bawah ni macam mana progress Aamir turunkan berat badannya.


Sumber: ERA fm

loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.