Header Ads

Apa Yang Terjadi Bila Seorang Bayi Pakai Kostum Singa Ke Zoo Sungguh Mengejutkan.!! Inilah Respon Seekor Singa Jantan Amat Tidak Disangka


Loading...

Singa, seperti diketahui adalah antara binatang buas yang merbahaya, raja rimba ini bukanlah haiwan yang boleh dibuat main-main atau binatang peliharaan.

Namun, ada sebuah kejadian yang amat menarik terjadi Zoo Atlanta, Amerika Syarikat di mana seorang budak kecil twlah dipakaikan kostum singa telah di bawa ke zoo berkenaan oleh ibu bapanya.

Apabila sampai ke kawasan kandang singa yang dipisahkan dengan dinding kaca, kanak-kanak itu telah diletakkan rapat dengan cermin berkenaan.

Seekor singa jantan telah merapati kanak-kanak tersebut, dan apa yang berlaku sungguh mengejutkan, haiwan buas itu seolah-olah manja seperti melayani anaknya sendiri.Singa jantan berkenaan dilihat menggesel-geselkan kepalanya ke cermin seolah-olah menggesel ke kanak-kanak tersebut.Kejadian itu ternyata mengejutkan ibu bapanya di mana perbuatan yang seolah-olah menunjukkan rasa kasih sayang seekor singa kepada anaknya. - Sehinggit Media

Sumber: Siakap KeliLoading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.