Header Ads

Bos Baik Hati Habiskan RM 2 Juta Untuk Tanggung Percutian Mewah 100 Pekerjanya ke Maldives Sebagai Tanda Terima KasihSeorang bos yang bermurah hati menghabiskan kira-kira RM 2 juta untuk membuat satu kejutan percutian mewah ke Maldives buat 100 pekerjanya.

Pengasas syarikat seni pertahankan diri Evolve, Chatri Sityodtong, menerbangkan pekerja-pekerjanya ke Maldives kerana dia berasa sangat gembira dengan keuntungan yang diperoleh oleh syarikat tersebut.

Menurutnya, Evolve - sebuah cawangan akademi MMA di Singapura - telah menampakkan pertumbuhan 30% dan dia mahu berterima kasih kepada pekerjanya kerana bekerja keras.

Menurut Chatri, percutian adalah perkara biasa dalam Evolve dan sebelum ini dia sudah

"Ganjaran ini adalah satu cara saya mengucapkan terima kasih kepada semua bintang di Evolve MMA

"Setiap tahun, saya akan membawa kesemua pekerja ke percutian mewah di resort lima bintang di kawasan yang tidak diketahui (sebagai kejutan).

"Ramai pekerja saya suka mengembara ke serata dunia, tapi tidak mempunyai kemampuan. Kebanyakan pasukan saya ini datang dari latar belakang miskin, tragedi atau kesengsaraan

"Bagi mereka, Evolve adalah satu peluang untuk melepaskan diri dari kemiskinan dan menggapai cita-cita mereka.

Chatri juga menyifatkan Evolve sebagai pasukan terbaik di dunia.

"Evolve telah menjadi pasukan terbaik di dunia. Saya sangat konfiden dengan pasukan ini. Saya percayakan mereka 100%", kata Chatri.


Sumber: Siakap KeliLoading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.