Header Ads

Nak Gambar Kahwin Segak Bergaya, Lelaki Ini Kongsi Tips Hilang 17kg Dalam Masa 21 Hari!



Semua orang pasti ingin kelihatan cantik dan bergaya di hari persandingannya bukan? Pasangan pengantin akan menjadi tumpuan tetamu yang hadir. Belum lagi termasuk yang sibuk nak bergambar sana – sini. Gelaran Raja sehari tu patut tukar jadi selebriti sehari lahhh. Heee

Bercakap pasal bergambar, ni kami nak kongsikan pengalaman brader sorang ni yang dah berjaya turunkan 17kg sebelum persandingan dia dan pasangan. Apa tips dia? Jom tengok kat bawah ni..



So sesiapa yang ada tanam niat nak turunkan berat badan tu boleh follow cara ni okay! Yang penting tak sentiasa sihat dan tak memudaratkan kesihatan! Good luck gais. - Sehinggit Media





loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.