Header Ads

Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas.. Memang TERKEDU Dan WIN !!!




Dah banyak cerita kita dengar mengenai scammers di laman sosial sekarang ini, mereka mencipta ‘fake account’ dan menggunakan gambar gadis-gadis cun bertujuan untuk menipu daya. Memang bahaya scammers ni lebih-lebih lagi jika melibatkan jual beli barangan di internet. Duit lesap barang pun entah kemana.

Di twitter viral mengenai seorang lelaki yang tiba-tiba terima private message dari awek cun. Nak pinjam duit kereta rosak katanya. Namun, respond lelaki ini memang win! Terus terdiam awek tu.Haha

Awek cun private message nak pinjam duit



Respond dia memang win!


‘Saya bukan along, saya cuma nak tolong’


Scammer rupanya, dah ramai kena tipu


Terus diam kau. Haa lepas ni korang boleh try buat macam ni kalau ada awek yang tiba-tiba private message nak pinjam duit, minta top up dan sebagainya. Hehe

Sumber: Faiq Fikri


loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.