Header Ads

Jumpa Gambar Atas Katil! – Disangka Suami Outstation Tapi Rupanya Honeymoon Dengan Skandal Berniqab



Bagi pasangan yang mendirikan rumahtangga mesti menginginkan pernikahan kekal sehingga ke hujung nyawa. Namun, kebelakangan ini banyak pula kes yang kita dengar mengenai kecurangan pasangan masing-masing.

Seperti yang dikongsi wanita ini, dia dapat tahu hadirnya orang ketiga dalam rumahtangga apabila kantoi mesej di facebook suaminya. Lagi memeranjatkan apabila suaminya berhubungan dengan isteri orang, siap sembang lucah lagi.

Mesej sayang rindu dengan perempuan berniqab


Terbaca mesej mereka sembang lucah


Jumpa gambar t***k perempuan tu


Dah dua tiga hari mesej ni sebenarnya. Fikir fikir fikir sama ada nak post atau tak. Sebabnya, takut menjadi medan mengumpat golongan berniqab.

Tadi baru lepas bermesej dengan isteri malang ni. Suaminya dah balik. Dah gaduh besar sampai hampir bercerai. Betul. Suaminya bukan out station bekerja tapi bercuti dengan isteri orang yang berniqab itu. Ya. Seperti yang dijangka, bila isteri malang ni scroll mesej di antara suaminya & perempuan berniqab itu, ada gambar mereka berdua atas katil.

Tiba-tiba teringat minggu lepas ada baca pasal perempuan berniqab bermesej manja dengan suami orang siap berharley quinn joker suicide squad bagai. Sendiri share kat wall fb bagi orang lain baca. Mana sifat malu ye?

Betullah dunia dah nak kiamat. Kalau dulu perempuan bertudung labuh, berniqab, boleh dikatakan sebagai bayangan bidadari syurga di dunia. Sekarang? Nilaikanlah sendiri.

Rajin-rajinlah cek henfon & laptop pasangan kita. Tengok dengan siapa dia berhubung & apa yang disembangkan. Nak percaya boleh tapi jangan 100%. #Diaryadinda

Sumber: http://www.ohbulan.com


loading...
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.