Header Ads

Cikgu Cantik Ini Buat Status Di Laman Sosial Yang Mengejutkan Kaum Lelaki..!!!


Loading...


CIKGU CANTIK INI BUAT STATUS DI LAMAN SOSIAL YANG MENGEJUTKAN KAUM LELAKI | Memalukan seorang cikgu berpelajaran tinggi dan disanjung oleh masyarakat memuat naik ststus di media sosial pasal penghinaan kaum lelaki.

Gambar Hiasan Sahaja..

#Cikgu wanita ini menggunakan nama Cikgu Nur Wafidah Damia memuat naik ststius di media sosial bahawa para wanita sewajarnya hanya menerima hantaran perkahwinan paling minima sebanyak RM18,000 dan paling tinggi, RM35,000 hinggah RM40,000 ke atas. Ini seperti hasutan dan penghinaan kaum lelaki. Memalukan cikgu ini seorang Islam tetapi tidak tahu erti sebuah perkahwinan."Lelaki yang tak mampu wajib halau dia dan jangan dijadikan kekasih atau suami. Layak dia kahwin reban ayam bersama dengan ayam ternakan," katanya.

Jika benar ramai wanita di luar sana mengikut jejak langkah cikgu wanita ini, tidak haiiranlah ramai bujang zaman sekarang. Wanita Malaysia tidak kenal erti sebuah perkahwinan. Budaya dan ada kekadang menyusahkan kaum adam untuk mendirikan rumah tangga mereka, sepatutnya pihak bertanggungjawab pantau perkara ini.

Sumber : http://ohmy-gummy.blogspot.com/

Loading...

2 ulasan:

  1. Biarkan dia. Maafkan dia. Mudah2an dia mendapat kesedaran dari apa yang dituliskan

    BalasPadam
  2. Stju dgn cikgu tu..sbb laki bukn bgi nafkah btl ble dh kwen..hkikat nye dorg hbes kn kt mknn hram je..cth nye rkok tu..
    laki skg ap pon tak bole...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.