Header Ads

SERAM: Tertangkap Imej Makhluk Aneh Ketika Bergambar di Pantai Lagun..!!


Loading...


Di dunia ini sememangnya kita bukan sendirian, yang mana terdapat banyak lagi makhluk-makhluk ciptaan Allah yang boleh kita lihat dengan mata kasar, dari sebesar bukit sehinggalah sebesar sehalus kuman.

Bagaimanapun tidak semua boleh dilihat dengan mata atau dengan menggunakan keupayaan teknologi khusus untuk tujuan itu.

Contohnya adalah makhluk halus atau makhluk dari alam yang berbeza yang kadang-kadang dapat ditangkap menggunakan lensa kamera tanpa disengajakan. Itulah yang berlaku kepada saudari Sarah Mazlan.Ketika di Pantai Lagun berhampiran dengan Masjid Terapung, dia bergambar bersama keluarganya. Apa yang anehnya setelah gambar ditangkap, barulah menyedari akan terdapat satu keanehan pada gambar tersebut.

Sekiranya anda perhatikan di tengah-tengah akak yang berpakaian serba hitam itu terdapat satu imej seakan-akan seekor beruk. Apa yang boleh dilihat di situ rupa dan tangan beruk sahaja selain itu ia seakan-akan sedang berpaut pata lutut wanita itu.

Gambar ini telah dikongsikan sendiri oleh Sarah Mazlan dan dia mengakui sendiri telah menangkap gambar tersebut dan tiada apa-apa penyuntingan dilakukan olehnya.

Lagipun perkara ini sudah tidak menghairankan lagi kerana sebelum ini juga sudah terdapat kes-kes yang serupa dengan ini. Wallahualam.


Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.