Header Ads

Tumbuhan Ini Boleh Membunuh 98% Sel-sel Kanser Kurang Daripada 16 jam !!


Loading...
Kanser adalah salah satu daripada penyakit-penyakit maut tempahan, dan penyelidik sentiasa berusaha untuk mencari penawar yang akhirnya akan meletakkan penghujungnya untuk penyakit ini. Salah satu daripadanya adalah tumbuhan ini, dan saintis mengatakan bahawa ia boleh membunuh sebanyak 98% daripada sel-sel kanser dalam 16 jam.


Malah, menurut penyelidikan yang diterbitkan di dalam “sains kehidupan” bulan lepas, Artemisinin, ditemui di tumbuhan ini “Manis wormwood” atau “Artemisia Annu” yang telah lama digunakan dalam Perubatan Cina, boleh membunuh 98% sel-sel kanser payudara kurang daripada 16 jam.

Jika digunakan tumbuhan ini, ia boleh menyebabkan pengurangan sebanyak 28 peratus daripada sel-sel kanser payudara, atau gabungan dengan besi, kanser “manis wormwood” berjaya “Padam” hampir sepenuhnya, dan tidak menyebabkan sebarang kecederaan sel-sel yang sihat, seperti yang telah ditunjukkan dalam satu eksperimen yang telah dijalankan.

Kita telah tertanya-tanya jika ini adalah benar-benar penawar untuk kanser, yang akan mampu untuk mengubati kanser dalam masa terdekat, seperti itu adalah kes dengan influenza dan selesema biasa, atau ianya hanya satu lagi spekulasi daripada para saintis yang bekerja pada jenis ubat-ubatan ini. Kita akan lihat tidak lama lagi.Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.