Header Ads

Penawar Kencing Manis, Gunakan Cara Ini Untuk Bebas Daripada Penyakit Kencing Manis. InsyaAllah Mujarab..


Loading...

Untuk pengidap kencing manis - kajian telah membuktikan yang ubat terbaik untuk bebas daripada penyakit kencing manis (diabetes) adalah biji buah rambutan.

Cara penggunaannya.
  1. Ambil 5 biji (seeds) rambutan.
  2. Goreng.
  3. Tumbuk sehingga hancur menjadi tepung.
  4. Campurkan dengan air sejuk dan minum.
  5. Minumlah beberapa kali dalam sehari. Amalkan.

Penggunaan biji rambutan untuk membebaskan penderitaan pesakit kencing manis tahap 2 telah terbukti berjaya. Kajian yang dilakukan di Eropah telah membukti berjaya membebaskan penderitaan seramai 17,542 orang pesakit diabetes tahap 2 diseluruh dunia pada tahun 2014. Kita rakyat Malaysia cukup bertuah kerana memiliki buah tersebut dinegara sendiri.

Kurangkan pergantungan kepada insulin dan ubatan farmasi. Pesakit kencing manis sentiasa merasa semakin bimbang, apabila melihat penurunan berat badannya. Jangan bimbang, kerana kehilangan berat badan tersebut,adalah cara badan memberi isyarat kepada otak, untuk kita mengubah gaya hidup dan pemakanan harian kita. Amalkan pemakanan yang sihat.

Diabetes tahap 2, bukanlah hukuman mati kepada pengidapnya. Amalkan meminum ramuan daripada biji rambutan yang tertera diatas, InshaAllah. Bebaskan diri kita daripada diabetes.
Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.