Header Ads

Tahukah Anda Garis Di Pergelangan Tangan Sebenarnya Mempunyai Maksud Di Sebaliknya.


Loading...

Setiap orang mempunyai apa yang dipanggil garis gelang pada pergelangan tangannya. Keturunan ini dikenali sebagai barisan Rascette itu, sebagai tanda permulaan tangan sambungan pemberi dan senjata. Selain memahami garis gelang boleh menjadi penanda utama mengenai keadaan kesihatan kita. Setiap baris juga mempunyai mesej khas pada badan anda. Berikut adalah pengertian gelang bentuk garis yang boleh memberitahu anda tentang kesihatan anda secara keseluruhan.

Hayat kehidupan boleh diramal dari bilangan garisan yang muncul di pergelangan tangan. Menyampaikan ilmu metafizik yang tidak memecahkan garis yang pertama menunjukkan umur panjang boleh mencapai 23-28th .. Begitu juga, jika baris pertama muncul dalam supaya mencadangkan pemilik mempunyai kesihatan yang baik. Adalah apabila talian telefon tidak terlalu terang supaya orang itu mempunyai watak remeh.

Apabila anda boleh melihat garis-2 gelang, anda mungkin menjadi berdaya maju sekurang-kurangnya sehingga umur 46 tahun. atau ia mungkin sehingga 56 tahun .. Apabila 2 garis dalam bentuk lurus bermakna anda mungkin menjadi sejahtera dan bahagia.

Bagi mereka yang boleh melihat baris ketiga gelang, supaya layak untuk menjadi gembira. Sebabnya, dia mampu untuk mencapai sekurang-kurangnya ke-69. dan malah sehingga ke-84 .. Orang yang mempunyai garis terputus gelang ketiga supaya orang-orang yang mempunyai impak yang kuat.

Secara umum, orang hanya mempunyai 2 atau 3 baris gelang di pergelangan tangan. Walau bagaimanapun, kadang-kadang ada juga garis yang mempunyai gelang empat keras sekali seolah-olah. Apabila anda mempunyai garis ini, pemilik adalah bernasib baik kerana dia mampu untuk merebut ke-85. atau lebih. Apabila gelang garis terputus, jadi orang akan menjadi seorang lelaki yang hebat.

Dengan pengecualian umur, garis gelang juga mungkin menandakan kesihatan a. Wanita yang mempunyai talian gelang pertama berliku-liku dan tapak tangan menghadap asas, atau apabila garis-pagi, jadi secara semula jadi mendorong orang ramai supaya masalah yang berkaitan dengan kewanitaan. Jadi, mereka mungkin mempunyai masalah dengan haid atau nifas sistem.

Perkara yang sama untuk wanita, lelaki secara semula jadi mendorong orang ramai supaya masalah yang berkaitan dengan kejantanan, seperti masalah prostat atau pembiakan.

Nota; ini hanyalah satu ramalan seni orang dulu-dulu dan tidak sepenuhnya dipercayai terutama buat mereka yang beragama Islam.Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.