Header Ads

Memicit Tempat-tempat Ini Akan Menghilangkan Kesakitan, Kebimbangan dan Banyak Lagi Dalam Masa 5 Minit!


Loading...

Ini adalah satu kaedah dipanggil titik urut Tekanan terapeutik yang kelihatan untuk mengurangkan azab atau memberi kuasa kepada kerja organ-organ dalaman menggunakan berat badan pada tujuan tertentu tangan, beberapa bahagian tertentu muka, tapak kaki dan struktur telinga.

doktor Cina untuk perkara ini berkaitan dengan bahagian dalam badan kita melalui urat, arteri, saraf dan saluran penting. Oleh itu, apabila ini tempat-tempat strategik ditekan, ia mempunyai kesan ke atas bahagian-bahagian badan yang lain, termasuk di dalam organ-organ penting.

Ia datang dari salah satu cabang perubatan tradisional Cina, ini juga mendapati acupressure dan akupunktur.

Hari ini kita akan memberitahu anda apa yang khusus adalah untuk melaksanakan acupressure untuk melegakan kesakitan kerap. Untuk masa depan anda berasa sakit perut atau kepala, cuba penyelesaian semulajadi ini sebelum beralih kepada penggunaan ubat-ubatan.

Muka

Titik ini boleh diurut apabila kita mempunyai sakit di belakang yang lebih rendah dan juga menyedarkan orang yang pengsan. Titiknya adalah di tengah-tengah hidung dan bibir atas, urut perlahan-lahan 5 minit, dua kali sehari.

Lengan

Titik ini membantu meningkatkan fungsi usus, terletak di bahagian tengah tangan, di mana ia memasuki ibu jari dan jari.

Kaki

Terletak betul-betul di bawah lutut. Ia membantu untuk memperbaiki penghadaman dan meningkatkan keupayaan penyerapan nutrien.

Telinga

Ia terletak di tengah-tengah bahagian atas telinga, mengurut titik ini membantu untuk mengawal kebimbangan dan mengawal rentak jantung. Kita mesti berhati-hati ketika urut titik ini selama 3 minit sehari.Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.