Header Ads

GEMPAR!! VIDEO Dato Aliff Syukri Mengamuk Selepas Bibiknya 'Kantoi' Mencuri, Jumpa Duit Dan Pakaian Isteri Dalam Beg Bibik


Loading...

Sebentar tadi, usahawan terkenal Dato Aliff Syukri telah memuatnaik dua buah video di laman Facebook dan Youtube miliknya di mana dia dilihat sedang mengamuk selepas mendakwa pembantu rumahnya mencuri wang dan barang-barang milik isterinya.

Di dalam video berkenaan menunjukkan barang-barang yang dicuri oleh bibiknya itu dan beliau dikatakan mahu membuat laporan polis mengenai pembantu rumahnya itu yang baru bekerja sebulan.

Bagaimanapun dilihat pambantu rumanhya itu merayu agar tidak melaporkan kepada pihak polis dan berjanji tidak akan mencuri lagi.

"Bibik pencuri, dia ingat dia bini aku..saya dah bagi bermacam-macam kemudahan baju raya ,duit raya, duit belanja untuk anak2 dia siap belikan make up hias wajah. dia tak buat keja pun saya tak marah ini yg di balas dengan saya," tulisnya di laman Facebook.

Menurut beliau, pembantu rumahnya itu sudah siap sedia untuk melarikan diri di mana semua yang dicuri telah dimasukkan di dalam beg.

Jom lihat video berkenaan.


Sumber: SiakapkeliLoading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.