Header Ads

Aksi Lelaki Merogol Sebatang Pokok Berjaya Dirakam CCTV.


Loading...

Terlalu banyak kes yang melibatkan rogol telah tular di media sosial. Keterbatasan akal fikiran yang telah dikuasai nafsu serakah untuk mendapat nikmat menjurus kepada kes rogol yang tidak lagi terkawal.

Perbuatan merogol adalah satu perbuatan yang sungguh menjijikkan, bayangkan kerana nafsu syaitan mangsa yang tidak mampu melawan terpaksa menerima nasib malang yang sungguh memeritkan.

Terdapat aksi rogol yang kadangkala menjadi sesuatu yang sungguh di luar jangkaan anda misalnya merogol ayam, merogol tiram, merogol. ekzos kereta, dan yang terbaru adalah merogol sebatang pokok pada waktu malam.

Dilihat dari raut wajah ternyata dia bersungguh-sungguh melakukannya dan terbukti itu bukan perbuatan yang tidak disengajakan.

Namun tidak ada informasi lanjut yang dapat diperolehi tentang gambar seorang lelaki merogol sebatang pokok serta gambar mangsanya yang pasti dapat dijejaki pelakunya kerana telah meninggalkan zuriatnya pada sebatang pokok yang tidak mampu melawan.

Apa yang pasti perogol tersebut telah beraksi pada waktu malam dan aksinya itu berjaya dirakam melalui kamera litar tertutup CCTV.Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.