Header Ads

Lelaki Suntik Air Mani Sendiri Ke Dalam Telur Ayam Untuk Cipta Raksasa Hibrid


Loading...

Pelbagai jenis manusia pelik yang muncul dengan perangai mereka yang serba aneh itu. Ada antara mereka hanya mahukan publisiti dan tidak kurang pula yang sekadar mahu berkongsi ‘minat’ mereka semata-mata.Seorang lelaki yang berasal daripada negara luar telah melakukan satu eksperimen yang sangat pelik dan mungkin tidak pernah dilakukan oleh mana-mana saintis atas muka bumi ini.

Lelaki yang tidak mahu dikenali identitinya itu telah menyuntik air maninya sendiri ke dalam sebutir telur ayam bagi menghasilkan raksasa hibrid, campuran mamalia dan reptilia atau lebih tepat lagi, campuran manusia dan ayam.
Setelah melalui pelbagai kaedah saintifik yang dijalankan di dalam sebuah makmal peribadi, lelaki ini telah berjaya mencipta beberapa jenis raksasa yang tidak diberikan nama.

Melalui eksperimen mengarut yang tidak beretika ini, lelaki itu telah menyuntik masuk air maninya sendiri ke dalam nukleus telur ayam secara saintifik. Mari lihat beberapa jenis spesies yang tidak diketahui genetiknya.

Walaupun foto spesies yang terhasil amat memeranjatkan, namun ramai orang yang mempersoalkan kesahihnya gambar tersebut dan menganggapnya sekadar internet hoax semata-mata.


Sumber: https://www.taikotai.tv/Loading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.