Header Ads

Ngeri! Wanita Nyaris Maut Selepas Memasukkan Belut Ke Dalam Kemaluan


Loading...

Semakin canggih teknologi, semakin sempit pula pemikiran kebanyakkan manusia zaman sekarang. Demi mengejar populariti di laman sosial, sanggup melakukan perkara-perkara yang boleh memalukan diri sendiri.

Zaman sekarang zaman tular, semuanya dihujung jari sahaja. Tersilap sikit, aib anda akan tersebar luar. Fikirkan dahulu apa kesannya jika anda mahu melakukan perkara yang boleh mendatangkan malu pada anda dan keluarga.


Seperti apa yang hendak dikongsikan ini, demi mencari aksi sensasi, vlogger dari China nyaris maut apabila memasukkan belut ke dalam alat sulitnya ketika mengadakan siaran secara langsung menerusi platform haram, Tiger.

Vlogger berkenaan, Zhang, sebelum itu membungkus belut tersebut dengan kondom dan memasukkan ke dalam alat sulitnya untuk melakukan masturbasi.Malangnya belut itu telah masuk ke dalam badannya menyebabkan dia terpaksa dikejarkan ke hospital.

Pembedahan terpaksa dilakukan untuk membuang belut berkenaan dan Zhang dikatakan hampir hilang nyawa saat prosedur berkenaan dijalankan.

Apa yang lebih malangnya,aksi jijik itu telah dirakamkan dan ia telah tersebar meluas menyebabkan polis telah mengambil tindakan ke atasnya. Dia bersama 22 orang yang lain yang terlibat dalam operasi Tiger telah ditangkap.

Menurut laporan, Tiger mempunyai lebih sejuta pelanggan dan memperolehi RM822,571 dalam masa dua bulan beroperasi. Sejak Januari lalu, jabatan anti-porno China telah menutup 73 platform haram untuk live streaming.

Sumber: Ohduniawi.comLoading...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.